Sleepy Hollow

Per variar ja he trobat alguna rutilla per fer amb la bici.. l’asfalt aqui es del pestos.. que s’agafa, molt buturut i espatllat, no com per casa. He trobat alguna urbanització amb rampes d’aquelles que tiren enrere 🙂 just el que m’agrada.. De moment pero encara no he enganxat cap grupillo de flipats.. A veure els caps de setmana..

El diumenge mentre investigava rutes vaig anar a petar a Sleepy Hollow.. Res a veure amb la peli, es mes un poble ple de mansions com les de Dallas. Vaig veure algun rapero d’aquests amb el cadillac tunejat pero cap fantasma…

 

El mateix diumenge vaig aprofitar per anar per SF i ja sortin vaig creuar el golden gate i cap a Sausalito.. com que el Pacífic es un dels oceans on encara no m’havia banyat vaig fer la remulladeta. Cal dir que nomes ens vem banyar un parell de surferos i jo :-p

L’aigua estava prou be per ser a principis de febrer 🙂

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.