Llac Tahoe

Després d’uns dies de voltar per aquí hem pensat que ja era hora d’agafar els trastos i marxar a la muntanya com de costum. La idea era anar a al Mt Tallac (arxi-conegut per l’entranyable presència dels ossets Jackie i Nuca) però hem hagut de canviar de plans per l’elevat risc d’allaus. Sembla ser que entre dijous i divendres van caure 60cm de neu. Així doncs hem fet cap  al Nord del llac Tahoe amb la idea de voltar pel Mt Rose. Han sigut 325km cap al nord est sense deixar la freeway 80 que ens ha anat pujant poc a poc de cota fins arribar a Truckee (2000m) on hem llogat unes snowshoes ja que sabíem que la neu estaria ben tova. Després encara hem fet 45min més fins arribar al Mt. Rose submit on comença el camí per anar cap a la gran muntanya.

La Núria s’ha portat força be i ha començat a roncar als 30min, mentre l’Ester i jo suàvem la cansalada amb el sol que queia.

La caminada ha sigut força dura perquè hi havia molta neu les traces es perdien així que hem hagut d’obrir camí en alguna ocasió amb neu per sobre dels genolls tot i portar les raquetes.

Al final hem passat un gran dia, i la Núria amb 3 mesos i 1 dia i poc esforç ha superat la cota dels 10.000 peus…

També hem tingut ocasió de visitar el gran llac. Us en deixo un parell de panoràmiques, una d’aprop i una altre de mes lluny.

La nit la hem passat a la furgo a un raconet que hem trobat a 2500m, feia força fred, però entre plomes i bufandes hem embolcallat la petita Núria perquè no en passés ni mica.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.