Fauna

Això de sortir d’hora als matins amb la bici, te certes recompenses. A part de gaudir de la sortida del sol, de la frescor del mati i del silenci que en altres hores del dia es troba a faltar, tinc la sort de compartir la carretera amb molts altres habitants d’aquesta regió…

Com veieu el gall d’indi aquí es un animal salvatge 🙂 n’hi ha centenars i volten pels prats tranquil·lament obrint els seus plomalls. Bastant graciosos per cert.

També em creuo amb aquests individus que costen una mica mes d’atrapar, sobretot per culpa de la lentitud de la càmera de l’Iphone. Com veieu estan al costat de la carretera (boteruda per variar) també tranquil·lament pasturant. Com que no sempre m’aturo a fer fotos, doncs encara no en tinc de les mofetes, ossos rentadors (coneguts popularment com a mapaches), esquirols, pit-rojos (que aquí son blaus), colibrís,  voltors, bous, guineus i tota mena de d’animals que es creuen en el meu camí. I tot això mentre molts altres dormen 😛

Al final de la carretera sempre acabo al mateix lloc 🙂envoltat també d’una altre mena d’animals 😀

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.