OpenWSN team

Bé després d’uns dies de silenci pel mal temps i per la feina faig una entrada breu. Aquest cop, no es que hagi anat enlloc, sinó que us vull presentar l’equip de persones amb les que treballo. Cada dimecres a les 19 de la tarda fem una reunió de grup que acostuma a durar fins les 23. En aquestes reunions debatem els passos a seguir en el projecte.

D’esquerra a dreta trobem l’Ankur Mehta, la Qin Wang, en Branko Kerkez, en Fabien Chraim, en Kris Pister, en Thomas Watteyne i a la meva dreta en Kevin Weekly. Tots ells treballen amb mi en el projecte OpenWSN que pretén desenvolupar el concepte d’Internet de les coses fomentant l’ús dels estàndards, codi lliure i hardware obert.

M’ho passo d’allò mes be amb ells 🙂

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.