Lasen i visites

Després de molts dies de silenci perquè hem estat molt ocupats amb la visita dels avis de la Núria he trobat una estona per explicar-vos tot el que ha passat 🙂

Durant aquests temps la Núria ha crescut força, ja pesa 7kg i com veieu segueix fent bona cara com sempre. Només caldria que ens deixes dormir una mica a les nits perquè tot fos perfecte 😦

L’excursió més destacable ha sigut uns 400km cap al nord, hem anat al Mont Shasta i al Lasen National parc. Son dos parcs naturals que protegeixen una àrea volcànica espectacular. El Mt Shasta es una de les 10 muntanyes mes altes dels EEUU i fa mes de 4300m, te una prominència de 3000m i això el fa força espectacular.

Aquesta zona podríem dir que és una mica més l’Amèrica profunda, força allunyada de la sofisticació i riquesa del Silicon Valley.

Després la tropa va anar cap al Lasen, encara més espectacular ja que es un massis volcànic actiu on s’hi troben els 4 tipus de volcans que existeixen.

Aquesta foto es del Mt. Lasen que te gairebé 3000m. També podeu veure que per ser el mes de juny hi ha un bon tou de neu.

El millor de tot es veure la terra com fumeja i fa xup xup.

La resta del parc també és espectacular, hi ha animalons com aquests, llacs, grans boscos

i grans caminades.

A la tornada encara ha quedat temps per ver les visites de rigor a San Francisco i Sausalito

I el millor de tot … la sogre ha fet grans cuinades 🙂 GRACIES ISABEL! La gastronomia és un dels aspectes en que la cultura americana te mooooolt per millorar.

Com veieu, vàrem fer una paella al pati de casa que no va deixar indiferent al meu amic belga 🙂

Fins aquí el rotllo… Aviat tornarem amb més aventures!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.