Cap al sud!

Aquest cap de setmana hem anat cap al sud, cansats de la boira de Berkeley, necessitàvem veure el sol! Així que hem agafat la “highway 1” fins on es va inventar el surf (Santa Cruz). La highway 1 es xulissima, pels una mica frikis es l’autopista del mític “Outrun” de Sega :-)…

Com que l’aigua esta fresqueta no hi ha massa gent a la platja però com veureu més endavant hi ha una altre mena de banyistes!

Cal dir que la gent aquí és molt respectuosa amb el medi ambient i la costa esta molt cuidada. La reserva natural “Año Nuevo” esta a uns 20km al nord de Santa Cruz, ens hi hem aturat perquè volíem veure els elefants marins que hi habiten!

Després de caminar una estona per entre penya-segats i dunes hem arribat a una platja molt xula on hi havien aquests individus!

Es increïble veure uns animals tant grans en el seu habitat natural, em considero molt afortunat per haver estat tant aprop d’ells.

Després hem arribat a Santa Cruz, és un poblet a l’estil Platja d’Aro :-)…. molt a veure però poc a destacar mes enllà de noies amb bikinis escotats, turistes vermells com gambes, surferos, un parc d’atraccions a la mateixa platja i Oreos arrebossades!!!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.