Rodeo!

Fa uns dies vam anar a un rodeo a Salinas, uns 200km al sud de Berkeley. Aquest rodeo és un dels mes importants dels EEUU i va durar 4 dies.

Pels no entesos, un rodeo és un conjunt de proves en que els participants han d’obtenir la el màxim de punts possibles per guanyar, entre d’altres, les proves son el bull riding, el horse riding i la captura de vadells a part de les proves de velocitat amb cavalls. Tot ben curiós. El que més ens va agradar és el bull riding que podeu veure en aquests dos videos. Cal dir però que pensava que aguantarien més sobre el bou però deu ser força difícil…

Una altra prova era la d’atrapar al vedell, sembla fàcil però no ho és gens, el vedell corre molt i l’han d’atrapar i tirar a terra el més ràpid possible amb un sol intent.

 

Altres proves que també ens van agradar eren el horse riding, en que s’havia d’aguantar el maxim temps possible sobre un cavall.. com veieu no tots ho van aconseguir

Aqui a Amèrica tot es gran, pels amants dels John Dere, us deixo aqui la foto d’un que feia furor entre el public… esta clar que aquí qui no te un tractor 1000 acres de terres de pastura i un ramat de bous no es ningú.

Pels que voleu veure a la Núria, aquí us la deixo somrient com sempre. 🙂

fins aviat!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.