Visita d’en Joan i la Berta

L’altre dia ens van venir a visitar en Joan i la Berta! Ells volten per Palo Alto perque en Joan esta de posdoc al Xerox Park :-). Aprofitant la seva visita vàrem voltar per Berkeley i vem acabar al outlet de North Face.. es visita obligada..

Com que mai pensem en fer fotos, aquestes les varem fer ja al final abans de marxar, ni que sigui per tenir el record de la visita. Aquell dia varem quedar que en Joan vindria a fer una presentació del seus treballs aquí al Swarm Lab a canvi que jo em fes una foto amb totes les dones que tenia al voltant 🙂

i com que es va complir la promesa en Joan va venir ahir a presentar amb gran èxit d’audiència els seus treballs en seguretat per a RFIDs passius.

Ja veieu, el mega crack i inventor de les WSN (en Kris Pister) amb 2 doctors de la UOC que no tenen res d’envejar als d’UC Berkeley :-P.

Com haureu observat m’he tallat el cabell a la meva perruquera vietnamita de “El Cerrito”, 15 dollars.. que us sembla?

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.