Costa nord

Us tinc molt abandonats, ja ho se… avui per fi m’he decidit a pujar alguna de les aventures que hem viscut en aquests darrers dos mesos i aquest cop ho dedicaré a la costa nord de California.

Image

Cap a primers de març vàrem anar uns 300km nord seguint la HW-101 i despres vàrem creuar cap a la costa. Es una zona bastant remota i de dificil access ja que has de creuar un munt de serralades pre-litorals a través d’una carretera molt estreta i re-virada 🙂

ImageCom podeu veure feia força fresca i fort vent. El poblet on vàrem anar a parar es diu Manchester i la costa aquesta en general recorda molt a la costa anglèsa o més ben dit Escosesa.

Image

Per allà doncs varem voltar amb la bici i per la platja amb l’objectiu de veure balenes pero no vàrem tenir sort i malgrat ser l’època no les vem poder veure. El poble mes pintoresc de la zona es Mendocino del qual aqui en teniu una foto. Com veieu es tot bastant rural, els pobles son petits i les extensions de terreny immenses, ja podem dir que aquests yankies  vieun al “country side” 🙂

Image

Us deixo aqui una foto tipica de dominguero 😀 davant de Mendocino.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.